PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה|נעילת קוד גישה ב"הגבלות"



vidaLL
24-03-11, 15:04
אוקיי אז ככה הבעיה שלי היא שלפני הרבה זמן(כמה חודשים)שמתי קוד להגבלות (הגדרות->כללי->הגבלות)
עכשיו אני שחכתי את הקוד שלי ששמתי >< יש איזה דרך לדעת מה הקוד ? זה ממש חשוב לי .
תודה מראש לכולם.

Alonchuk11
24-03-11, 18:17
לא כי אז הקוד לא היה שווה... כל אחד היה יכול לפרוץ אותו.... מה שכן אתה יכול להיכנס לDFU מוד ולעשות ריסטור... זה אמור לנטרל את הקוד...

vidaLL
24-03-11, 22:07
בטוח ?!!?!

Boy4Ever
25-03-11, 00:54
תנסה לעשות איפוס להגדרות מכשיר אולי זה יבטל את הצורך בקוד או יחליף את הקוד לקוד ברירת מחדל כלשהו

Alonchuk11
25-03-11, 11:25
איך הוא יעשה איפוס הגדרות עם הוא לא יכול להיכנס למכשיר???

vidaLL
25-03-11, 13:23
אני כן יכול !
אתה לא הבנת ..
במכשיר יש הגדרות .. אתה נכנס להגדרות ואז אתה נכנס לכללי ואז אתה יורד קצת למטה ויש לך שם הגבלות .. עכשיו אני לא יכול להיכנס להגבלות כי שמתי קוד ואני לא זוכר מהו .. מה עושים ?
אה ואני לא יכול לעשות איפוס כי גם שם אני צריל להכניס את הקוד של ההגבלות ואני לא זוכר אותו .. :\

Alonchuk11
25-03-11, 16:12
אההה.... חשבתי שסמת קוד בשביל המסך נעילה ואתה בכלל לא יכול להיכנס אילו.....
טוב... אני לא ממש יודע עם אפשר... אבל יכול להיות שדרך IFUNBOX יהיה אפשר לסדר את זה... אני לא יודע איך אבל זה אפשרי....
או שפשוט תעשה ריסטור AS A NEW IPHONE וזה יאפז לך את כל הגדרות המכשיר כלל שיאים במשחקים וכאלה....

vidaLL
25-03-11, 16:46
טוב תודה,שבת שלום לכולם .
מי שיודע ויכול לעזור שיכתוב כאן :)