ברוכים הבאים לקהילת iphoneil.net - פורום אייפון ישראל
-
שינמוך גרסא מ5.1 ל5.0.1
שלום יש לי אייפון 4 שנקנה בארץ
אתמול האייפון נעשה איטי והרבה אפליקציות קרסו אז ניסיתי לעשות ריסטור לגרסא בה הייתי נמצא 5.0.1 אך לא הצלחתי.
האייטונס הציג לי הרבה שגיאות ולא נתן לי לעשות רסטור אני עכשיו על 5.1 האם יש דרך לשנמך ל5.0.1?
דבר חשוב נוסף הוא שיש לי קובץ IPSW שנבנה הredsnow שמתחיל בno_bb ושמעתי שאפשר לשנמך איתו הבעיה שגם איתו אני לא מצליח האייטונס מציג שגיאה (11) מה לעשות?
-
-
אפל הפסיקו לחתום את גירסא 5.0.1 אז כרגע אתה לא יכול לשנמך גירסא בשום מצב...
-
-
תכניס את האייפון למצב pwned dfu עם IREB ותשתמש בקובץ ה IPSW שיצרת עם REDSN0W
-
-
ליאור כרגע אי אפשר לשנמך גירסא לא משנה אם איזה קובץ אתה מנסה מפני שאפל לא חותמים יותר את הגירסא הזאת
-
-
ניסיתי עם הDFU לא עובד
בטוח שאין דרך??
-
-
אמרתי לך כרגע אין דרך לשנמך מ 5.1 ל 5.0.1 בשום מצב
-
-
אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל כעיקרון עם יש לך חתימות וזה אייפון 4 אני לא רואה את הבעיה שלא תוכל לשנמך, זה לא אייפון 4S שיש בעיה לצאת ממצב ריקוברי מוד..
-
-
GuyM שלום, כרגע אי אפשר מפני שכל מכשיר יתקע על מצב שיחות חירום ובישביל זה יש את התוכנה FIX RECOVRY אבל התוכנה כרגע תומכת רק ב 4.2.1 ובגרסאות 4.3.X ובגלל זה המכשיר יתקע על מצב שיחות חירום
-
-
Nivbo1 מבחינה טכנית לא נראה לי שתיהיה כל בעיה לעשות את זה.. אין צורך באישור מהשרתים של אפל בשביל לחתום גרסה יש את התוכנה iReb.
תקן אותי עם אני טועה.
-
-
ireb היא תוכנה בכלל להכנסת מצב pwend DFU והתוכנה שאמורה לסדר את המצב שיחות חירום שנאשר אחרי שינמוך, אבל כרגע התוכנה לא התעדכנה לצורך תמיכה ב IOS 5 אז כרגע אי אפשר...
-
-
Nivbo אני לא יודע איך הגעת למסקנה הזאת אבל יש צורך גם ב-iReb ויש צורך ב-snowbreeze...
-
-
סדר בדברים.
מכשירי A5 לא ניתן לשנמך.
אולם מכשירים A4 במידה ויש גיבוי חתימה ניתן לשנמך.
מכיוון שהמכשיר נמצא על גירסא 5.0.1 ניתן לשלוף את החתימה ישירות מהמכשיר, ולעשות ריסטור לאותה גירסה עם קושחה חתומה.
שגיאה 11 פותרים על ידי פריצת המכשיר עם redsn0w
-
-
טוב לאחר חרישות רבות על האינטרנט הצלחתי בעזרת המדריך הזה:
מורידים ifaith בונים קובץ מותאם אישית ועושים ריסטור איתו
רק למי ששמר חתימות
נערך לאחרונה על ידי RoN13; 14-03-12 בשעה 09:48.
-
-
דבר אחד לא ברור פה עדיין , פותח האשכול אמר שיש לו אייפון 4 , שזהמעבד A4 אז לא הבנתי למה אתם נגררים למעבדי A5 הוא שואל אם אפשר לשנמך , אז כן אם יש לו חתימות הוא יכול ... או שבכלל נהיה פה בלגן שלם .
-
-
תקרא את האשכול ותראה ש-Nivbo1 חשב שמדובר על מעבדי A5 ככל הנראה...
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום
המערכת פועלת באמצעות vBulletin™
זכויות יוצרים © 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות
כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא11:09.
תורגם והותאם לעברית ע"י אבי אבקסיס - iPhoneil.net